Over Lianne

Hoi, ik ben Lianne. Als leefstijlcoach wil ik niets liever dan jou helpen met keuzes maken en je zo op weg helpen naar een gezonde leefstijl. Ik doe dat met een nuchtere kijk en een praktische insteek op een manier die bij jou past. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en twee kinderen in Goes. Familie en vrienden, reizen, mooie natuur, koken en eten, bewegen, boeken en fijne gesprekken; daar word ik blij van!

Ik wil heel graag dat jij gaat voelen wat het effect van een gezonde leefstijl voor jou kan doen. Met meer energie, meer zelfvertrouwen, meer plezier en vooral meer gezondheid. Zodat jij kan kiezen voor wat écht belangrijk is voor jou, op jouw manier.

Meer over Lianne

Ben jij toe aan een goede balans in je leefstijl?

Dan kom ik graag met je in contact.

Contact

Door mijn werk als farmaceutisch consulent in apotheek MCG heb ik veel medische kennis opgedaan en ben me altijd blijven verdiepen in gezondheid. Ik heb veel ervaring opgedaan met medicatiegesprekken, waar leefstijl ook onderdeel van is. Maar in een apotheek hebben we vooral te maken met mensen die (al) ziek zijn en medicijnen krijgen om zich beter te voelen. Door de jaren heen hoorde ik steeds vaker het woordje leefstijl vallen, en daar ben ik me in gaan verdiepen. Hoe geweldig zou het zijn, als je door verandering van leefstijl jezelf beter, gezonder en gelukkiger kan voelen? Het onderwerp boeide me zo dat ik de opleiding tot leefstijlcoach ben gaan volgen aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid in Ede. Een bewuste keuze! En ook een waar ik wel wat durf voor nodig had, ik werkte al bijna 30 jaar in dezelfde apotheek. Veilig en vertrouwd. Ging ik dan echt iets anders doen? Ja, want ik wilde weer die frisse wind door mijn leven.

Door deze opleiding leerde ik de zin van de onzin te scheiden en weet ik inmiddels wat écht gezond is. Door uit te gaan van wetenschappelijk onderbouwde kennis en niet van de hypes en trends die elk moment wisselen, kan ik je leren echt gezonde keuzes te maken. En dat gaat zeker niet alleen over voeding, maar ook over bewegen, slaap, alcohol en roken, ontspanning en stress. En ja, ik leerde dat een gezonde leefstijl inderdaad ziektes kan genezen of, nog beter, kan voorkomen, hoe mooi is dat!?

Ik leerde ook het verschil tussen iets willen en kiezen, dat alleen goede bedoelingen niet goed genoeg zijn om verder te komen. En ondanks dat keuzes spannend zijn, is je leven uiteindelijk een optelsom van de keuzes die je maakt. Jij kiest je eigen doelen en je krijgt van mij alle ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te behalen. Samen gaan we op zoek naar wat wel en niet (meer) werkt voor jou. Kleine veranderingen in je gewoontes zullen je helpen op een natuurlijke manier nieuwe gezonde(re) gewoontes te ontwikkelen. Denk groot, maar doe klein. Ik laat je graag zien hoe dat werkt.

‘Het verschil in wie je bent en wie je wilt zijn..is wat je doet!’

Durf te kiezen. Doe het gewoon.

Wat je ook voor jezelf wilt bereiken, het uitgangspunt is dat je bereid bent de volgende stap te zetten. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten en te inspireren om die volgende stap te zetten. Ben jij er klaar voor? Vraag dan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Als leefstijlcoach ben je nooit uitgeleerd, ik investeer in nascholingsprogramma’s en nieuwe kennis om jou optimaal te kunnen helpen. Leefstijl in Balans is aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen voor leefstijlcoaches.

Leefstijl in Balans werkt samen met

Gratis inspiratie voor een gezonde leefstijl? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief