1-op-1 coaching

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Gratis kennismakingsgesprek
Tijdens dit gesprek krijg je een eerste indruk van mij en mijn manier van coachen. Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen of er een klik is. Als na dit gesprek blijkt dat ik je verder kan helpen, gaan we samen aan de slag. We beginnen bij de basis, waar sta je nu en wat wil je bereiken? Ook maken we een inschatting binnen welke termijn je deze doelen kan bereiken. Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur.

Persoonlijk coachingstraject
Elk coachtraject is maatwerk, jij ontdekt en bepaalt wat je wilt bereiken en hier werken we samen stapsgewijs naar toe. Deze gesprekken ontstaan in een open ontspannen sfeer, waarbij jij je snel op je gemak voelt. De gesprekken duren een uur en we zien elkaar ongeveer eens per twee weken, of vaker als jij dat wilt. De rest van de tijd ben ik bereikbaar voor je en kun je me met al je vragen mailen, zo houden we de lijn kort en open.

Na onze samenwerking heb je inzichten, duidelijkheid en genoeg tools in handen om verder te gaan met je gezonde leefstijl. Zodat jij kan leven op jouw manier, waar jij blij van wordt.

Ben jij toe aan een goede balans in je leefstijl?

Dan kom ik graag met je in contact.

Contact

Gratis inspiratie voor een gezonde leefstijl? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief