Stralend door de overgang!

In mijn leefstijlprogramma ‘En Nu Jij’ begeleid ik vrouwen zo goed, fit en positief mogelijk voor en door de overgang. Want veel vrouwen vergeten in de drukte van hun leven om goed voor zichzelf te zorgen.

 

Leef jij vooral vanuit je hoofd en mis je de verbinding met je hart en lichaam? Waardoor je moe bent, misschien te zwaar, geen rust en energie ervaart en nergens meer zin in hebt. Kortom, je bent niet meer zo gelukkig, gezond en energiek als je zou willen.

 

Dit programma gaat over wat je hiertegen kunt doen en vooral hoe je hiermee om kunt gaan. Dat begint bij echt begrijpen wat er in en met je lichaam gebeurt voor én door de overgang heen, om vervolgens kleine stappen te maken naar een gezonde(re) leefstijl en meer balans in je hormonen.

 

Begrijpen is de eerste stap om je beter te voelen

Het gaat over zelfzorg. En of jij bereid bent om (ongezondere) gewoontes die niet werken voor jou los te laten of om te zetten in gezondere gewoontes?

 

Wij mensen zijn nou eenmaal gewoontedieren en dat maakt zelfzorg soms heel lastig, want gewoontes zijn hardnekkig. Ook al weten we echt wel wat goed en gezond voor ons is, we doen vaak iets anders. Dit programma leert je hiermee om te gaan, en zorgt dat je weer verbinding kunt maken met wat echt belangrijk is voor jou.

 

De overgang is een natuurlijk onderdeel van de veroudering

Maar hoe gewoon ook, de overgang kan wel je normale functioneren behoorlijk in de war schoppen. Of je hier last van hebt of gaat krijgen, is soms gewoon pech maar kun je voor een belangrijk deel ook zelf beïnvloeden.

 

In dit programma leer je hoe je je lichaam vóór je in plaats van tegen je kunt laten werken. Zonder diëten, supplementen of andere strenge regels. 

 

Maar het vraagt om mildheid naar jezelf, dicht bij jezelf blijven en doen wat voor jou belangrijk is. Zodat er weer rust en ruimte ontstaat om goed voor jezelf te zorgen. Zodat je de kennis hebt om je hormonen in balans te houden en weer kunt luisteren naar de signalen van je lichaam en je hart. Vertrouwen in je eigen lichaam.

 

Lees meer

Over het leefstijlprogramma

In dit programma bied ik je alle tools om een omslag te maken in je leefstijl, zodat je vol vertrouwen en stralend deze nieuwe levensfase tegemoet kunt gaan. En bedenk: de overgang is een periode in je leven: hij komt en gaat gelukkig ook weer voorbij. Zelfverzekerder, bewuster, meer ervaren, energieker, leuker, makkelijker, verstandiger, rustiger, anders. Het kan écht!

 

Kennis is één ding, gedrag is een ander

Je kunt natuurlijk boeken lezen over de overgang (er zijn er héél veel), je huisarts bezoeken of kennis en informatie van het internet halen. Met alleen kennis over de overgang kom je al een eind. Maar wil je daadwerkelijk stappen ondernemen naar een gezonde(re) leefstijl én dit ook volhouden, dan zal je zelf aan de slag moeten. En dat houdt in: helder krijgen wat voor jou het belangrijkste is in je leven en weten wanneer je aan welke knoppen moet draaien. Leefstijlverandering dus. 

 

Gedrag veranderen is het moeilijkste wat er is! 

En juist bij deze verandering helpt dit programma, om vrouwen van 40+ bewust te maken van de overgang en de vele dingen die daarmee samenhangen. Daarnaast krijg je alle tools om zelf aan de slag te gaan met jouw leefstijl. Je leert niet alleen wát je kunt doen, maar vooral ook hóe je dat kunt doen. Met blijvend resultaat. Dat staat namelijk niet in al die boeken, maar vind je wel in dit programma.  

 

Verander je leefstijl, verander je hormonen

Door samen te werken op fysiek, mentaal én emotioneel vlak (hormonen, hoofd en hart), leer je op een positieve manier je gezondheid te verbeteren. 

 

Ben jij een vrouw tussen de 40 en 60 jaar?

Wil jij je beter voelen tijdens de overgang? Wil jij weten hoe je je goed voorbereid op de overgang? Zodat je je weer energiek, fit en ontspannen voelt? Volg dan het leefstijlprogramma en krijg in 3 maanden meer balans in jouw hormonen, hoofd en hart.

 

Wat kan je verwachten na het leefstijlprogramma?

Na het programma:

V Ervaar je meer energie, rust en balans in je leven

V Heb je geleerd hoe je klachten zijn ontstaan en wat je zelf kunt doen om je beter te voelen

V Ga je weer verder stralend, fitter en blijer door het leven

V Weet je hoe je jouw lichaam weer terug krijgt en het weer kunt vertrouwen

V Ben je afgevallen en weet je hoe je op gewicht kunt blijven

V Ben je niet meer zo prikkelbaar

V Sta je positiever in het leven

V Zit je lekkerder in je vel

Lees minder

Programma's:

1

Ga je graag zelf aan de slag? Kies dan voor het online leefstijlprogramma!

Wil je het programma online volgen, dan kun je direct beginnen. Ook het onlineprogramma leert je te kijken naar het gehele plaatje van jouw hormonen, je leefstijl én je eigen gedrag. Zo kun je werken aan wat jij op dit moment nodig hebt.

Het gaat om leren luisteren naar je eigen lichaam en weer voelen wat er is. Zodat je – voor, tijdens en na de overgang – voluit kunt leven, op jouw manier. Ook online is er natuurlijk ruimte voor overleg met mij, maar dan via de mail.

Lees meer

Het online programma:

 • 12 modules
 • 10 video’s
 • Een jaar toegang tot de online academie
 • Lessen volgen waar én wanneer jij maar wilt
 • Kennisoverdracht: je hormonen en gezondheid leren begrijpen
 • Een gezonde leefstijl die je vol kunt houden voor de rest van je leven
 • Alle tools om je hormonen en gezondheid in balans te brengen
 • Meer rust en ontspanning in je hoofd, je lijf en je leven
 • Ontdek hoe je patronen doorbreekt en wat er nodig is om de verandering écht door te voeren
 • Oefeningen en opdrachten
 • Van moeten naar willen
Lees minder

€ 179,- introductieprijs

€ 154,- Tijdelijke actieprijs

Ja, dat wil ik!
2

Is een programma met een groep iets voor jou?

Ik bied het programma zowel fysiek als online aan. Ik heb al honderden mensen in groepsverband begeleid en weet hoeveel motivatie en kracht er vanuit een groep kan ontstaan. Het programma kan je volgen in een kleine groep, van 8 tot 10 vrouwen, die ik persoonlijk begeleid.

Er is ruimte voor het delen van ervaringen, oefenen, fijne gesprekken, een stukje kennisoverdracht. Het kan bovendien ook erg gezellig zijn in een groep. Je moet het wel zelf doen, maar het hoeft niet alleen. Dat scheelt!

Lees meer

Het groepsprogramma:

 • Vindt plaats in Goes
 • Maandelijks een groepsbijeenkomst gedurende 6 maanden
 • 6 bijeenkomsten van anderhalf uur
 • Alle tools om je hormonen en gezondheid in balans te brengen
 • Oefeningen en opdrachten
 • Kennisoverdracht: je hormonen en gezondheid leren begrijpen
 • Een gezonde leefstijl die je vol kunt houden voor de rest van je leven
 • Meer rust en ontspanning in je hoofd, je lijf en je leven
 • Ontdek hoe je patronen doorbreekt en wat er nodig is om de verandering écht door te voeren
 • Gratis toegang tot de online omgeving (t.w.v. 179 euro)
 • Van moeten naar willen
Lees minder

€ 299,- introductieprijs

€ 250,- Tijdelijke actieprijs

Contact
3

Liever één-op-één begeleiding

Mocht je de voorkeur geven aan één-op-één coaching, dan kan dit ook. In deze persoonlijke setting wordt de coaching volledig op maat gemaakt voor jouw unieke situatie. We duiken samen in jouw specifieke uitdagingen en doelen, en verkennen de paden die je kan bewandelen om deze te bereiken. Samen kijken we wat werkt, wat je wilt en hoe je dat in kleine stappen kan behalen. Ik ben er om je te ondersteunen met op maat gemaakte strategieën die perfect aansluiten op jouw behoeften.

Lees meer

Het coachtraject waarbij ik jou persoonlijk begeleid naar balans in je hormonen. Hoe? Door samen te bouwen aan je (hormonale) gezondheid, waardoor er meer rust en ontspanning in je lijf en in je leven komt. Weer vertrouwen in je lichaam en kunnen luisteren naar wat je hart je ingeeft.

 • Vindt plaats in Goes
 • 6 sessies van anderhalf uur
 • Alle tools om je hormonen en gezondheid in balans te brengen
 • Oefeningen en opdrachten
 • Kennisoverdracht: je hormonen en gezondheid leren begrijpen
 • Bonus: Extra begeleiding via WhatsApp
 • Een gezonde leefstijl die je vol kunt houden voor de rest van je leven
 • Meer rust en ontspanning in je hoofd, je lijf en je leven
 • Ontdek hoe je patronen doorbreekt en wat er nodig is om de verandering écht door te voeren
 • Gratis toegang tot de online omgeving (t.w.v. 179 euro)
 • Van moeten naar willen
Lees minder

 

€ 599,- introductieprijs

€ 550,- Tijdelijke actieprijs

Contact

Hoe werkt het online programma?

Belangrijk om te weten voor je met het programma start:

 

 • Direct toegang tot de online omgeving waar je alle modules en video’s kunt bekijken. Deze zijn direct beschikbaar en kan je in eigen tempo bekijken.
 • Elke module heeft een ander thema, er blijft geen onderwerp onbesproken.
 • Je houdt een jaar lang toegang tot alle informatie en video’s. Zodat je lekker de tijd hebt om ermee bezig te zijn wanneer dat voor jou uitkomt.

Stralend door de overgang!

Aan de slag dus!

Ik vraag mensen regelmatig wat het belangrijkste is in hun leven, dan wordt vaak ‘mijn gezondheid’ genoemd. Maar als ik dan vraag wat ze daarvoor doen (of juist niet doen), wordt het al wat lastiger.

We willen wel gezonder, fitter en slanker zijn, maar we vergeten dat gezondheid een werkwoord is. Het is iets wat je dóet en dat vraagt inzet, energie, tijd en geld. Met alleen praten over of denken aan onze gezondheid, zonder er iets aan te doen, komen we er niet. Aan de slag, ik help je er graag bij!

 

Wat mijn klanten zeggen over mij

Jenny

Na een drietal diëtistes waarbij ik het gevoel kreeg weer terug in de schoolbanken te zijn beland, slechts met kortstondig afvalresultaat en veel stress kwam ik na weer een alarmerend bezoekje aan mijn huisarts bij toeval in contact met leefstijlcoach Lianne. De benadering van ‘Leefstijl In Balans’, de groepsgewijze benadering over langere periode, en vooral de ontspannen langere termijn benadering zonder calorieën te hoeven tellen spraken mij aan. Inmiddels bijna twee jaar verder sta ik veel bewuster in het leven daar waar het mijn eet- en leef patroon betreft. Als ‘vanzelf’ ben ik me veel bewuster gaan bezig houden met dat wat ik eet. Zonder me daar al te veel beperkingen bij op te hoeven leggen. Inmiddels een kilo of 6 lichter, met door de dag heen veel meer beweeg-energie, en heel belangrijk een veel gezonder suikergehalte in mijn bloed. Ik ben heel content met mijn via Lianne ontdekte nieuwe eet- en leefstijl ontdekkingen! Lianne heeft me op een rustige en fijne manier geholpen met haar deskundige houding. Dit programma is echt een aanrader!

 


 

Vera

Het lukte mij niet om zelf de knop om te zetten en de draad van het afvallen op te pakken. De overgang werkte ook niet echt mee. Toen ik voor mijn diabetescontrole bij de doktersassistente was gaf deze mij de doorverwijzing voor het programma bij Lianne.

Bij het intakegesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak en Lianne heeft duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten. Lianne ziet en hoort je echt!

De sessies zijn heel informatief maar ook gezellig, en worden ondersteund door een duidelijke presentatie. Het is geen dieetclub, je krijgt echt adviezen en inzichten om stap voor stap voor een gezondere leefstijl te kiezen. Je moet het echt zelf doen!

Tussendoor zijn er ook nog persoonlijke 1 op 1 gesprekken, dat is erg prettig en Lianne is een gedreven, enthousiaste coach. Ze weet goed waar ze het over heeft.

Inmiddels is mijn leefstijl veranderd, mijn gewicht flink naar beneden en mijn suikerwaardes zijn zover gedaald dat er weer een tabletje per dag af mag. Mijn doel is om het komende jaar zover te komen dat ik ook mijn 2de tablet niet meer hoef te nemen en ik officieel geen diabetes meer heb!

Ik ben trots op mezelf voor wat ik tot nu toe hebt bereikt maar ik had het niet gekund zonder Lianne!

Carolien

Dankzij het leefstijlprogramma met coach Lianne,  ben ik al 20 kilo kwijt, ik heb een hele verandering doorgemaakt in alle aspecten van mijn leven. Ik voel me veel lekkerder in m’n vel, heb veel meer energie en ik kan alles veel beter aan. Je leert anders tegen o.a. eten aan kijken en door kleine veranderingen in de manier van denken en doen kun je dit ook goed vast houden. Je leert om een hele andere mindset te krijgen, niet alleen op het gebied van eten maar ook op stress, ontspanning, ademhaling etc.

Lianne is echt een super motivator, ze helpt je bij alles waar je hulp bij nodig hebt, ze wil van alles voor je uitzoeken, ze staat achter je en je voelt je door haar heel erg gewaardeerd. Ze laat je trots voelen op wat je bereikt. Door mijn gesprekken met haar voel ik mezelf ook trots op wie ik ben en wat ik heb bereikt. Ik weet steeds beter wie ik ben, en wie ik zijn wil. En waar ik absoluut niet meer naar terug wil.

 


 

Evelien

Lianne coacht op een nuchtere, betrokken en hartelijke manier om je gezondheid weer op de rit te krijgen. Ze is duidelijk en geïnteresseerd en zorgt voor nieuwe inzichten bij mezelf, waardoor ik weer aan de slag ben gegaan. Eigen regie is belangrijk en daar had ik even hulp bij nodig.

Ben jij toe aan een goede balans in je leefstijl?

Dan kom ik graag met je in contact.

De weg naar een gezonde balans in je leefstijl of een lichaam waar je blij mee bent kan belemmerd worden door verschillen factoren.

Ik help je in het vinden van deze balans.

Contact

Gratis inspiratie voor een gezonde leefstijl? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief