Zeeland in Beweging

Stichting Zeeland In Beweging zet zich in om vanuit de huisartsenpraktijken in samenwerking met verschillende lokale partijen mensen in beweging te brengen. Het doel is dat bewegen als behandeling bij mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaataandoeningen, astma/COPD een serieuze plaats in gaat nemen in de gezondheidszorg.

De missie
Geïnspireerd door het bewezen positieve effect van beweging op gezondheid, ziekte, fitheid, mentale veerkracht en vitaliteit willen we met de Zeeland In Beweging Challenge mensen uitdagen om samen met ons in beweging te komen!

Twee keer per jaar organiseren we de Zeeland In Beweging Challenge, een compleet leefstijlprogramma, georganiseerd vanuit de huisartsenpraktijk in samenwerking met verschillende lokale verenigingen en partijen.

Een traject van 5 maanden waarbij er elke week gewandeld wordt, waarbij beweeg- en voedingsadvies aan bod komen door middel van informatieavonden, en waarbij de gezondheidsdoelen en de vooruitgang worden bijgehouden en ondersteund.

Voor de gemeenten Goes en Kapelle zal ik als leefstijlcoach ook mee gaan wandelen en de deelnemers motiveren hun doelen te behalen. Voor meer informatie kijk op de website van Zeeland in Beweging of neem contact met me op.

Ben jij toe aan een goede balans in je leefstijl?

Dan kom ik graag met je in contact.

De weg naar een gezonde balans in je leefstijl of een lichaam waar je blij mee bent kan belemmerd worden door verschillen factoren.

Ik help je in het vinden van deze balans.

Contact

Gratis inspiratie voor een gezonde leefstijl? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief