Focus op jouw gezondheid!

 

Verdieping in gezondheid

Jarenlang werkte ik als farmaceutisch consulent in apotheek MCG in Goes, waar ik veel medische kennis heb opgedaan. Ik ben me altijd blijven verdiepen in gezondheid. Maar in de apotheek had ik vooral te maken met ziekte, terwijl ik juist aan gezondheid wil werken. Aan gezond leven. Kijken naar wat er wél kan in plaats van naar wat niet. Het onderwerp boeide me zo dat ik de opleiding tot leefstijlcoach ben gaan volgen aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid in Ede. Een schot in de roos! 

 

Leefstijl in Balans

Sinds 2020 heb ik mijn eigen praktijk ‘Leefstijl in Balans’ en heb ik inmiddels honderden mensen begeleid naar een gezondere leefstijl. Gedragsverandering is moeilijk en mijn ervaring leert dat gezond leven in het hoofd begint. Met je bewust worden van je eigen gedrag, in het hier en nu. Ik ben ervan overtuigd dat als je ‘mentaal fit’ bent, je makkelijker gezonde keuzes kunt maken. Maar ik leerde ook dat veel mensen belemmeringen ervaren door hun hoofd: stress, negatieve gedachten en/of andere mentale of lichamelijke beperkingen. Waardoor elke verandering maar zeker leefstijlverandering heel lastig wordt. 

 

Acceptatie en Commitment

Dat is de reden dat ik de aanvullende opleiding heb gevolgd tot ACT-coach, wat staat voor Acceptatie en Commitment Training. Met ACT begeleid ik mensen naar een waardevol leven, waarin je bewust gezonde keuzes maakt die werken voor jou. Óók als het tegenzit. Als je kunt aanvaarden dat elk leven pijn en verdriet, licht en donker kent en dat dit net zo normaal is als de veranderingen van het weer, dan kun je het leven leiden zoals jij dat wilt! 

 

Vraag gesprek aan

Ben jij toe aan een goede balans in je leefstijl?

Dan kom ik graag met je in contact.

Contact

Leefstijl in Balans werkt samen met

Gratis inspiratie voor een gezonde leefstijl? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief