Als je wilt leren wat nu écht gezond is

14-01-21

Voeding is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl. De juiste voeding kan je energie geven, je sterker maken, ervoor zorgen dat je spiermassa toeneemt maar ook dat je gewicht stabiel en gezond blijft. Aan de andere kant kan je van verkeerde voeding ziek worden, en zijn we steeds meer doordrongen van het feit dat onze gezondheid valt of staat met een gezonde leefstijl. Er zijn online heel veel uitgesproken meningen over voeding te vinden, van bloggers tot wetenschappers en van het voedingscentrum tot allerlei dieetgoeroes. Mensen weten daardoor niet goed meer wat waar is, wat ís dan gezonde voeding? Weet jij het nog?

Welk boek of leefstijlplan je er ook op naslaat, de boodschap is in ieder geval: eet zoveel mogelijk puur, vers, onbewerkt eten uit de natuur en varieer. Vermijd sterk bewerkt, oftewel geraffineerd voedsel dat door de bewerking veel essentiële voedingsstoffen mist.

Naast voeding is slaap, voldoende beweging, ontspanning en minder stress ook heel belangrijk voor een goede gezondheid. Een goede gezondheid is één van de basisingrediënten van levensgeluk en wel een heel belangrijke. De basis van een goede gezondheid is balans in lichaam en geest. Als je in balans bent, kun je beter omgaan met tegenslag, je hebt een betere weerstand, een gezonde(re) en frisse uitstraling en ook minder kans om ziek te worden. Alleen dan kun je alles eruit halen wat erin zit, en dat ben je waard. Ben jij op zoek naar die gezonde balans om weer met meer energie en plezier te leven? Vraag dan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Artikel delen:

Geef een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Overgang e-Book
Vol vertrouwen en energie door de overgang